SAIMAA – Kasvihuone

Ympäristöön hienosti istuva SAIMAA – kasvihuone koostuu erillisistä moduulikehikoista, joiden määrä ja koko on asiakkaan tarpeiden mukaan valittavissa.
Seinämoduulien vakiokoko on 675×1420. Katon moduulien vakiokoko on 675×1520. Tarpeen vaatiessa mittoja voi muokata itse. Päätyosat tulevat tehtaan vakiomitoilla. Oven mitat ovat 1075×1927, eli sisään mahtuu kottikärryillä.
Kattomoduuleita voit valita haluamasi määrän luukullisena versiona. Vakiona kasvihuoneeseen tulee yksi luukku.
Kuvan vakiokokoinen kasvihuone, jossa on neljä seinäkehikkoa puolellaan on pinta-alaltaan n. 6,2 m².

Puumateriaalina käytetään lämpökäsiteltyä, myrkytöntä mäntyä. Vaihtoehtona on myös täysin käsittelemätön mänty, joka vaatii asiakkaan oman pintakäsittelyn.
Kehikoihin voi pinnaksi valita joko karkaistun lasin tai kevyemmän ja helpommin kasattavan/liikuteltavan 6 mm:n, UV-suojatun kennomuovin. Karkaistulla lasilla ovessa voi olla vain suorakaiteen muotoisia lasiaukkoja pysty- tai vaakavälipuilla toisin kuin kuvan ovessa.

SAIMAA – kasvihuone toimitetaan paikan päälle erillisinä moduuliosina, jotka kasataan kohteessa. Kasvihuoneen kasaaminen on yksinkertainen, noin puolen päivän työ+perustukset. Moduulit liitetään toisiinsa pulteilla ja muttereilla. Perustukset kannattaa tehdä tukevasti esimerkiksi laatoista, harkoista tai tiilistä, joiden päälle alajuoksuiksi suositellaan kyllästettyä lankkua. Alajuoksujen kulmiin suosittelemme kulmarautoja. Kasvihuoneen kasauksen jälkeen moduulit suoristetaan laittamalla 48×48 lankku ruuveilla kiinni alajuoksuun. Tämän jälkeen seinämoduulit ruuvataan kiinni kattokehikoihin samalla suoristaen ne.
Katon harja rakennetaan määrämittaisista lankuista ja harjapellistä, jotka toimitetaan haluttaessa mukana.

Tarjoamme myös yksittäisiä, vapaasti mitoitettavia (DIY) kehikkoja itse rakennettavaan kasvihuoneeseen. Erilliset kehikot on saatavissa myös puuvalmiina, käsittelemättömänä mäntynä. Seinäkehikot ja kattokehikot eroavat hiukan toisistaan. Kattokehikoihin saatavissa myös luukullinen versio.
Haluttaessa toimitamme kasvihuoneen Etelä-karjalan alueelle. Muualle suomeen käytämme kuljetuspalvelua.