SAIMAA – Kasvihuone

Ympäristöön hienosti istuva SAIMAA – kasvihuone koostuu erillisistä moduulikehikoista, joiden määrä ja koko on asiakkaan tarpeiden mukaan valittavissa.
Seinämoduulien vakiokoko on 675×1420. Katon moduulien vakiokoko on 675×1520. Tarpeen vaatiessa mittoja voi muokata itse. Päätyosat tulevat tehtaan vakiomitoilla.
Oven mitat ovat 1075×1927, eli sisään mahtuu kottikärryillä.Kattomoduuleita voit valita haluamasi määrän luukullisena versiona. Vakiona normaalimalliseen kasvihuoneeseen tulee yksi luukku. Ns. tuplamalleihin sisältyy 2 kpl luukkuja. Ylimääräisiä kattoluukkuja saa lisähintaan.
Vakiokokoisessa kasvihuoneessa on neljä seinäkehikkoa puolellaan ja pinta-alaltaan se on n. 6,2 m².
Lisätietoa mitoista voi kysellä sähköpostitse.

Puumateriaalina on terassimateriaalinakin käytetty lämpökäsitelty, kosteutta kestävä ja myrkytön mänty. Vaihtoehtona on myös täysin käsittelemätön mänty, joka vaatii asiakkaan oman pintakäsittelyn tai voimme maalata rungon.


Kehikoihin voi pinnaksi valita joko karkaistun lasin tai kevyemmän ja helpommin kasattavan/liikuteltavan
6 mm:n, UV-suojatun kennomuovin.

SAIMAA – kasvihuone toimitetaan paikan päälle erillisinä moduuliosina, jotka kasataan kohteessa. Kasvihuoneen kasaaminen on yksinkertainen, noin puolen päivän työ + perustukset. Moduulit liitetään toisiinsa pulteilla ja muttereilla. Perustukset kannattaa tehdä tukevasti esimerkiksi laatoista, harkoista tai tiilistä, joiden päälle alajuoksuiksi suositellaan kestopuulankkua. Alajuoksujen kulmiin suosittelemme kulmarautoja.

Kasvihuoneen kasauksen jälkeen moduulit suoristetaan laittamalla 48×48 lankku ruuveilla kiinni alajuoksuun. Tämän jälkeen seinämoduulit ruuvataan kiinni kattokehikoihin samalla suoristaen ne.

Kasvihuoneen katonharjalle tulee mukana harjapelti, joka ruuvataan kiinni, kun kasvihuone on muuten kasattu.

Tarjoamme myös yksittäisiä, vapaasti mitoitettavia (DIY) kehikkoja itse rakennettavaan kasvihuoneeseen. Erilliset kehikot on saatavissa myös puuvalmiina, käsittelemättömänä mäntynä. Seinäkehikot ja kattokehikot eroavat hiukan toisistaan. Kattokehikoihin saatavissa myös luukullinen versio.
Haluttaessa toimitamme kasvihuoneen Etelä-karjalan alueelle. Muualle suomeen käytämme kuljetuspalvelua.